Reizen Om Het Leven Te Leren Kennen In Turkije

Als gevolg van hoge belastingen en dure kosten van levensonderhoud in veel landen willen veel beleggers uit de hele wereld alternatieve eigenschappen in het buitenland vooral buitenlands onroerend goed te vinden.

Jon Smith
Jon Smith
14 de mayo · 329 palabras.
Als gevolg van hoge belastingen en dure kosten van levensonderhoud in veel landen willen veel beleggers uit de hele wereld alternatieve eigenschappen in het buitenland vooral buitenlands onroerend goed te vinden. Turkije wordt geleidelijk aan beschouwd als een van de top bestemmingen met goedkopere prijzen en goede kwaliteit eigendommen.
Turkije is een van de landen waar mensen kunnen goedkoop en van goede kwaliteit onroerend goed kopen voor de helft van de prijs in veel Europese landen.
Bodrum, Marmaris, Antalya en Kusadasi zijn het resort waar u een groot aantal Europese gezinnen. Tijdens de zomermaanden deze resorts trekken veel toeristen, dus het is zeer gemakkelijk voor de nieuwe huiseigenaren aan te passen aan de nieuwe manier van leven.
Kosten van levensonderhoud en de belastingen zijn veel goedkoper dan vele landen. Ook kan een vreemdeling een aanvraag voor een werkvergunning van de lokale overheid.
Iedereen kan een aanvraag indienen voor een verblijfsvergunning als ze kiezen voor een verblijf langer dan 3 maanden van een jaar in Turkije. Dit kan gevonden worden in de Turkse consulaten websites op het internet.
Een andere reden waarom veel kiezen om te leven in Turkije is de fijne temperaturen vindt u gedurende het jaar. Resorts in het zuiden van Turkije genieten van bijna 10 maanden van de zon en een aantal zeer hete zomermaanden tijdens het jaar.
Lokale economie is gegroeid en dit heeft aangeboden nieuwe kansen op werk voor een groot aantal nieuwe investeerders in Turkije. Hoewel Turkije geen deel uitmaakt van de Europese Unie, hebben ze handelsovereenkomsten met veel landen voor de import en export.
algemeen, Turkije is nu in competitie met Spanje, Portugal en Griekenland voor overzeese eigendom. Het lijkt veel meer projecten, zoals prive-villa′s en appartementen worden gebouwd elke maand die zeker zal de prijzen naar beneden.
Goedkoop vliegen naar turkije en ontspannen aankomen met onboard lounge en douche spa′s. vinden low cost vluchten turkije!

Para más información póngase en contacto con nosotros en goedkoop vliegen naar turkije.

Comparte tu conocimiento y tus intereses con el mundo.

Publica un artículo →