El Nou Diari de Tarragona Digital

Fa pocs mesos es va presentar el Tarragona Diari, el nou diari de Tarragona digital. Tarragona Diari neix amb la voluntat d'ocupar un espai comunicatiu a la ciutat de Tarragona que en aquest moment està descobert.

Josep M
Josep M
22 de May · 189 palabras.
Fa pocs mesos es va presentar el Tarragona Diari, el nou diari de Tarragona digital. Tarragona Diari neix amb la voluntat d′ocupar un espai comunicatiu a la ciutat de Tarragona que en aquest moment està descobert. Tarragona Diari vol ser un diari profundament arrelat a la ciutat de Tarragona i al país al que pertany: Catalunya. És per això que el diari està integrament escrit en català i donarà una especial rellevància a totes les notícies de proximitat que es generin a la ciutat.

Tarragona Diari neix integrat en dos grups comunicatius que són cadascun líders en el seu respectiu àmbit. A nivell de vegueria el Tarragona Diari pertany al grup delCamp.cat que és líder destacat a tot el Camp de Tarragona amb més de 55.000 visitants únics mensuals (dades OJD d′abril del 2013) i a nivell català al grup Nació Digital que té més de 600.000 usuaris únics (dades OJD d′abril del 2013).

Al grup delCamp.cat a més del Tarragona Diari, el diari de Tarragona digital hi ha delCamp.cat, el Reus Diari, La Conca Diari i el Baix Gaia Diari.

Tarragona Diari

Comparte tu conocimiento y tus intereses con el mundo.

Publica un artículo →